Giver dine drømme form
Tømrer, Døre og vinduer, Nyt tag, Tagdækning i Ringkøbing og Hvide sande

SKAL SAMTALEKØKKENET BYGGES OM, ELLER HAR DU BRUG FOR EN STØRRE TERRASSE? LOKAL TØMRER I RINGKØBNING KOMMUNE.

Din Tømrer tilbyder gerne rådgivning, hvis du går med byggetanker og mangler en kompetent sparringspartner til at realisere dine ideer. Vi er et moderne tømrerfirma, der varetager kundernes ønsker fra første streg til det færdige byggeri, og vi hjælper gerne med at få styr på byggetilladelserne.

Vi ser frem til at høre fra dig, uanset om opgaven er enkel eller kompliceret – vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver efter alle kunstens regler.

Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning. På den måde skaber vi grundlaget for det gode, solide og smukke tømrerarbejde. ​​

Renoveringsarbejde

Genopbygning

Snedker opgaver

Total byg

Nyt tag

Tilbygning

Nye vinduer og døre Tilbygning

Vedligeholdelse a hus og sommerhus.

Ja så er vi jo vestjyder der ikke holder fri selv om det regner lidt eller vi får list storm, vi er altid ude på en opgave og vi hjælper altid vores kunder i sos opgave eller forsikringsskade. Så giv os ring og få en pris.

Kontakt vores tømrer og hør mere

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker flere informationer om træ, priser og vilkår, eller hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Du kan ringe til os direkte på telefon 23 83 87 80, eller du kan skrive til vores e-mail jm@dintømrer.nu – så vender vi tilbage hurtigst muligt.​