Giver dine drømme form

Tømrer, Døre og vinduer, Nyt tag, Tagdækning i Ringkøbing og Hvide sande

Vi er din tømrer i Ringkøbing Kommune

Hos Din Tømrer kan vi tilbyde totalløsninger inden for ombygning af alle husets rum, lige fra kælder til loft. Er huset blevet for lille, kan vi med vores mangeårige erfaring give et professionelt tilbud på den helt rigtige tilbygning. Bider kulden igennem murstenene kan vi sørge for at udskiftet husets isolering og er der døre og vinduer, som knirker eller hænger skævt, skifter vi dem gerne ud til nyere og flottere.

Er det ved at være tid til udskiftning af det gamle tag på huset, har vi stor erfaring med pålægning af nyt og slidstærk tagpap eller trænger køkkenet eller badeværelset til en renovering eller måske et helt nyt, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Renoveringsarbejde

Genopbygning

Snedker opgaver

Total byg

Nyt tag

Tilbygning

Nye vinduer og døre Tilbygning

Vedligeholdelse a hus og sommerhus.

Vi kan tilbyde totalløsninger til ombygninger og tilbygninger, så du altid får den bedste kvalitet til den bedste pris.

Vi har en stor erfaring i både de mindre byggeprojekter som en ny garage til bilen til de større projekter som tilbygning og renovering af eksisterende huse. Er du derfor gået i ombygningstanker med ønske om nye muligheder i dit hus, kan vi med vores faglige ekspertise rådgive og hjælpe dig med at få udarbejdet den bedste plan for projektet. En plan, der tager højde for både din ønsker til huset samt alle de lovmæssige krav.

For at gøre processen så nemt for dig som muligt, tilbyder vi totalløsninger, så du altid er garanteret den bedste løsning.

Kontakt vores tømrer og hør mere

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker flere informationer om træ, priser og vilkår, eller hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Du kan ringe til os direkte på telefon 23 83 87 80, eller du kan skrive til vores e-mail jm@dintømrer.nu – så vender vi tilbage hurtigst muligt.​