privatkunder

kompetencer

Tømrer, Døre og vinduer, Nyt tag, Tagdækning i Ringkøbing og Hvide sande

Har dit hjem brug for nyt tagpap, døre eller vinduer

Går du i byggeplaner eller i et eget byggeprojekt, der har taget overhånd, så står vi klar til at hjælpe dig videre og dermed få afsluttet projektet tilfredsstillende.
Vi har stor erfaring med både tilbygninger og ombygninger. Har huset brug for et nyt tag eller skal det eksisterende tag renoveres, kan vi hos Din Tømrer være behjælpelig med nyt tagpap til helårshuset og fritidshuset.

Har du spørgsmål til priser, lovgivning om byggeri eller har du brug for rådgivning omkring et byggeprojekt, sidder vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os allerede i dag.

Vi hjælper vores kunder til et trygt hjem

Nyt tag med tag pap

træterrasse

Renovering af tag

Skiftning af døre og vinduer

Nedrivning af gammelt tag

Tilbygninger og ombygninger

Renovering af sommerhuse samt vedligeholdelses aftale.

Sådan får du det bedste ud af et tag med tagpap

Tagpap er blevet mere og mere populært og i dag bruges det både på de lave taghældninger og med listedækning, hvor vi montere trekantslister på taget. Fordi tagpap er så sikker en løsning for dit hus, er det noget som vi hos Din Tømrer vil anbefale, når huset eller carporten skal have nyt tag.
Tagpap holder dit hus tæt og beskytter godt mod det danske vejr. Samtidig er tagpap med til at isoleringen af taget bliver lettere og billigere. Og dermed bidrage til et bedre indeklima og en reducering af husets energiforbrug.

Fordi tagpap skaber et lag af beskyttelse, hjælper det også med til at forhindre skader. Tagpap er et åndbart materiale og derfor behøver du ikke være bekymret over skimmelsvamp og andre fugtskader på taget.

En gang årligt anbefaler vi, at du får tjekket dit tag, hvis det er beklædt med tagpap. Dette er for at sikre, at det forsat er uden skader. Har vejret været ekstra voldsom med hård regn eller hagl og stærke vinde, vil vi altid anbefale, at du får kontrolleret dit tag for eventuelle stormskader.
Dette kan du gøre selv eller du kan kontakte os for en årlig kontrol.

Spar på varmeregningen med nye vinduer og døre

Med stigende varmeudgifter er det vigtigt at kigge på varmebesparelser inden de løber løbsk. Et sted, hvor der kan sættes ind for billigere varmeregninger, er med vinduerne på dit hus. Ældre og dårlig isolerede vinduer er en af synderne for store varmetab. Faktisk kan du skære op til 30% af din varmeregning, hvis dit hus har termoruder og du udskifter dem til lavenergiruder.

Hos Din Tømrer har vi stor erfaring med udskiftning af ældre vinduer til nye og mere energieffektive modeller. Vi hjælper dig med at finde den rette type vinduer og de rigtige døre, der passer godt ind til dit hjem og i overensstemmelse med dine ønsker og behov.

Kontakt os for et besøg hjemme hos dig, hvor vi sammen vil gennemgå husets vinduer og døre for at se, om du kan opnå en besparelse.

Døre og vinduer
Terrasse

Nyd den danske sommer på din nye terrasse

På en dansk sommerdag er det fantastisk at nyde solen på terrassen. Og hvad er et bedre valg til dit helårshus eller fritidshus end en flot træterrasse. Vi er behjælpelig med alt fra start til slut, lige fra den mest optimale løsning for placeringen til de sidste brædder er lagt. Er valget faldet på en ny træterrasse sikre vi, at din nye terrasse er slidstærk og holdbar i mange år fremadrettet.

Er din terrasse ikke overdækket er det vigtigt, at du selv holder den ved lige, både med fjernelse af affald, græs og andre ting, som kan få træet til at rådne, samt at du sørger for at behandle træet med træbeskyttelse eller terrassemaling.

Vi hjælper med at passe godt på dit sommerhus

I Ringkøbing Kommune ligger både store og mindre sommerhusområder. Her nyder danske og udenlandske familier at holde ferie hvert år. For at alle for en god start på ferien, er det vigtigt, at sommerhuset står i top stand.


Derfor tilbyder vi vores kunder en sommerhus serviceaftale, hvor vi for et fast beløb om året sørger for at tjekke op på dit feriehus. Udlejer du sommerhuset til andre og måske selv bor i den anden ende af landet, kan det være en udfordring selv at tjekke op på, om huset stadig er i god stand.


Vi tager en gennemgang af huset fra gulv til tag og sender dig en rapport på de fejl og mangler, som måtte opstå. Samt et tilbud på udbedringerne. Vi sørger også for at husets tagrender er renset, således at afløbsvandet ikke laver vandskader på huset og smøre vinduer og døre.

Der kan være store fordele at hente ved effektiv efterisolering af ældre huse og ejendomme, og bedre isolering af ydervægge, tage, gavle og gulve vil ikke kun give et bedre og sundere indeklima, det vil også give en stor besparelse på varmeregningen.

Din Tømrer kan tilbyde en bred vifte af forskellige typer bygningsisolering, hvor vi anvender markedets bedste materialer.

Vi kan blandt andet præsentere en lang række projekter, hvor vi har opsat indvendig efterisolering på etageejendomme, kontakte os for at høre mere om de mange muligheder eller for at modtage et uforpligtende tilbud.

Nyt tag, tagrenovering og tagdækning

Hvis du har en førstesal, som ikke bliver udnyttet, eller hvis dit tag trænger til at blive udskiftet, kan vi hjælpe dig på flere fronter. Vi lægger blandt andet nyt tag og udfører tagrenovering, tagdækning samt alle andre former for tagarbejde i både Ringkøbing, Skjern, Hvide Sande, Holstebro og omegn.

Tagdækning og andet tagarbejde med kyndig rådgivning

Vi kan rådgive dig i forbindelse med, hvordan du udnytter din tagetage bedst muligt. Vi har mange års erfaring med at udarbejde planløsninger samt tagdækning og -renovering, og vi ved, hvordan man udnytter pladsen bedst muligt.

Vi kan hjælpe dig med selve byggearbejdet, når du skal have lavet din førstesal, en tagterrasse eller måske bare skal have udført en tagdækning, tagrenovering eller lagt nyt tag på huset.​

​Vi lægger stor vægt på kvalitet i vores arbejde med at lægge nyt tag og tagrenovering, og vi sætter altid en ære i at overholde tidsplaner og budgetter, så du er sikret et tilfredsstillende resultat på alle måder.

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på nyt tag

Skal du have foretaget en tagrenovering eller lagt nyt tag på huset, eller ønsker du at høre mere om, hvordan du kan få mest ud af din tagetage, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Fordele ved listedækning

Ved at dække listerne med tagpap får taget en glat tagflade, der udstråler kvalitet og et godt design. Det er dog ikke de eneste fordele, der er ved lige netop denne metode.

Der er nemlig en række andre fordele forbundet med listedækning på taget, og her kan blandt andet nævnes:

  • Det giver huset et andet udtryk
  • Man kan lægge det ned til en hældning på 0 grader
  • Det fungerer som et let tag
  • Det har en lang holdbarhed
  • Det kan monteres på alle huse
  • Det kan fås i flere forskellige farver