kompetencer
Tømrer, Døre og vinduer, Nyt tag, Tagdækning i Ringkøbing og Hvide sande

Træværk & Tømrerarbejde

Når du har købt et nyt hjem, er det nærmest selvfølgeligt, at du vil kigge efter en Træværk indeklima-løsning på nettet. At få ordnet vinduer og døre og træet på husets facade er en løbende proces. 

Det udvendige træværk er højst sandsynligt et af de mest interessante dele af dit hus og det behøver også stor vedligeholdelse. Træer bærer nemlig vejr og vind og husets skade på grund af dette, er derfor en del af vedligeholdelsen.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til priser, bygningsreglement eller ønsker et gratis råd til dit næste byggeri. ​Din Tømrer ser frem til at løse dit byggeprojekt.

Tag arbejde

Tag pap

Renovering af tag

Listedækning

Nedrivning af gammelt tag

Vedligeholdelse af tag

Renovering af sommerhuse samt vedligeholdelses aftale.

Døre og vinduer

Hvorfor skal det udvendige træværk tjekkes?

Tæt på 6 millioner danske hjem er bygget af træværk, og det tal er kun voksende. Derfor er det vigtigt, at du ved, hvordan du beskytter træet mod de mange farer, du kan komme ud for. I modsætning til andre typer materialer, er det ikke al slags træværk, der kan tåle at stå ubehandlet i længere tid. Det er derfor vigtigt, at du tjekker det udvendige træværk med jævne mellemrum for at se, om der er begyndende deformationer, råd, svamp, insektangreb m.m. Dermed har du mulighed for at forlænge træets levetid

Opgaver i forbindelse med udskiftning eller renovering af døre og vinduer
Trænger vinduerne til at blive renoveret, kan vi blandt andet udskifte:

  • Termoruder
  • Glaslister
  • Tætningslister
  • Beslag​

Derudover kan vi også udskifte partielt nedbrudt træ, hvis der er behov for det. Er det nødvendigt med en udskiftning af døre og vinduer, kan vi også klare det.​ Vi tilbyder levering og udskiftning med færdige elementer af høj kvalitet fra Danmarks førende fabrikanter, så du er sikret et solidt og holdbart resultat.

Udskiftning og vedligeholdelse af dit hus

Køkkener er et af vores specialer. Fra små istandsættelser til udskiftning af hele køkkenet.
Der er utallige muligheder, når køkkenet skal udskiftes, men uanset hvilken stil du ønsker, sikrer vi, at det fremstår funktionelt og elegant.

Vi monterer også færdigproducerede køkkener og tilretter dem, så de passer til dit hjem.
Overflader af træ er en smuk løsning, men det er også en hygiejnisk løsning i køkkenet. Træets naturlige evne til at opsuge fugt har således en antibakteriel virkning på sundhedsskadelige fødevarebakterier. Det betyder, at bordplader og skærebrætter i træ fremmer sundheden i dit køkken.

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker. Sammen finder vi den optimale løsning.

Gulvet

Når gulvet skal være af træ, skal du i første omgang gøre dig klart, hvilke former for slitage gulvet vil blive udsat for.

Trægulve er nemlig ikke bare trægulve. Trægulve er en verden af forskellige muligheder. Både når det gælder stil, udtryk og slidstyrke.
Hårdt træ er det mest slidstærke, mørkt træ tilfører hjemmet tyngde, mens sorter som birk og bøg giver lys og lethed.

Kontakt Din Tømrer for at høre mere om de mange muligheder – og benyt dig af vores mangeårige erfaring, når gulvet skal skiftes, slibes eller repareres.​

Det skal du kigge efter, når du tjekker husets udvendige træværk

Når du inspicerer det udvendige træværk på din bygning, skal du først foretage en generel visuel tilstandsvurdering. Det er ikke nødvendigt at kontrollere alle nedenstående punkter, men de kan i de fleste tilfælde hjælpe dig med at få et overblik over tilstanden.

Farven: Er den lys i farven? Eller synes der i stedet at være grå aftegninger eller andre mørkefarvede stoffer til stede? Hvis ja, betyder det, at vand har forårsaget råd og kræver opmærksomhed.

Styrken fasthed: Se på, hvor let det er for en skruetrækker eller en syl at stikke igennem i træet – bør om muligt kun gå 1-3 mm dybt – dette vil fortælle dig, om der er dele, der skal udskiftes fra rådne områder, som smuldrer let, hvis der prikkes med noget fremspringende.

Overfladens struktur: Er træbeskyttelsen begyndt at skalle, er det tegn på, at det er tid til at give træet en ny behandling – eller også er det tegn på, at træet har været behandlet med en forkert behandling.

Der kan være store fordele at hente ved effektiv efterisolering af ældre huse og ejendomme, og bedre isolering af ydervægge, tage, gavle og gulve vil ikke kun give et bedre og sundere indeklima, det vil også give en stor besparelse på varmeregningen.

Din Tømrer kan tilbyde en bred vifte af forskellige typer bygningsisolering, hvor vi anvender markedets bedste materialer.

Vi kan blandt andet præsentere en lang række projekter, hvor vi har opsat indvendig efterisolering på etageejendomme, kontakte os for at høre mere om de mange muligheder eller for at modtage et uforpligtende tilbud.

Nyt tag, tagrenovering og tagdækning

Hvis du har en førstesal, som ikke bliver udnyttet, eller hvis dit tag trænger til at blive udskiftet, kan vi hjælpe dig på flere fronter. Vi lægger blandt andet nyt tag og udfører tagrenovering, tagdækning samt alle andre former for tagarbejde i både Ringkøbing, Skjern, Hvide Sande, Holstebro og omegn.

Tagdækning og andet tagarbejde med kyndig rådgivning

Vi kan rådgive dig i forbindelse med, hvordan du udnytter din tagetage bedst muligt. Vi har mange års erfaring med at udarbejde planløsninger samt tagdækning og -renovering, og vi ved, hvordan man udnytter pladsen bedst muligt.

Vi kan hjælpe dig med selve byggearbejdet, når du skal have lavet din førstesal, en tagterrasse eller måske bare skal have udført en tagdækning, tagrenovering eller lagt nyt tag på huset.​

​Vi lægger stor vægt på kvalitet i vores arbejde med at lægge nyt tag og tagrenovering, og vi sætter altid en ære i at overholde tidsplaner og budgetter, så du er sikret et tilfredsstillende resultat på alle måder.

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på nyt tag

Skal du have foretaget en tagrenovering eller lagt nyt tag på huset, eller ønsker du at høre mere om, hvordan du kan få mest ud af din tagetage, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Fordele ved listedækning

Ved at dække listerne med tagpap får taget en glat tagflade, der udstråler kvalitet og et godt design. Det er dog ikke de eneste fordele, der er ved lige netop denne metode.

Der er nemlig en række andre fordele forbundet med listedækning på taget, og her kan blandt andet nævnes:

  • Det giver huset et andet udtryk
  • Man kan lægge det ned til en hældning på 0 grader
  • Det fungerer som et let tag
  • Det har en lang holdbarhed
  • Det kan monteres på alle huse
  • Det kan fås i flere forskellige farver