kompetencer

Tømrerarbejde

Vi er et klassisk men moderne tømrer- og snedkerfirma, som udfører del- eller totalentrepriser.

Din Tømrer er kendt for godt håndværk og god kundeservice.

Vi udfører nybyggeri, renovering til privat- og erhvervskunder.

Med mange års erfaring med træbyggeri, er vi i stand til at give kompetent og professionel rådgivning ved valg af træsorter, fordi vi kender træsorternes fordele og ulemper.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til priser, bygningsreglement eller ønsker et gratis råd til dit næste byggeri. ​Din Tømrer ser frem til at løse dit byggeprojekt.

 • Tag arbejde
 • Tag pap
 • Renovering af tag
 • Listedækning
 • Nedrivning af gammelt tag
 • Vedligeholdelse af tag
 • Renovering af sommerhuse samt vedligeholdelses aftale.

Døre og vinduer

Er dine døre og vinduer nedslidte, og trænger de til at blive udskiftet eller renoveret? Hos Din Tømrer tilbyder vi flere forskellige løsninger, når det kommer til renovering eller udskiftning af vinduer og døre.
Vi udfører arbejde for private kunder i områderne omkring Ringkøbing, Skjern, Hvide Sande og Holstebro.

Opgaver i forbindelse med udskiftning eller renovering af døre og vinduer
Trænger vinduerne til at blive renoveret, kan vi blandt andet udskifte:

 • Termoruder
 • Glaslister
 • Tætningslister
 • Beslag​

Derudover kan vi også udskifte partielt nedbrudt træ, hvis der er behov for det. Er det nødvendigt med en udskiftning af døre og vinduer, kan vi også klare det.​

Vi tilbyder levering og udskiftning med færdige elementer af høj kvalitet fra Danmarks førende fabrikanter, så du er sikret et solidt og holdbart resultat.

Udskiftning og vedligeholdelse af dit hus

Køkkener er et af vores specialer. Fra små istandsættelser til udskiftning af hele køkkenet.
Der er utallige muligheder, når køkkenet skal udskiftes, men uanset hvilken stil du ønsker, sikrer vi, at det fremstår funktionelt og elegant.

Vi monterer også færdigproducerede køkkener og tilretter dem, så de passer til dit hjem.
Overflader af træ er en smuk løsning, men det er også en hygiejnisk løsning i køkkenet. Træets naturlige evne til at opsuge fugt har således en antibakteriel virkning på sundhedsskadelige fødevarebakterier. Det betyder, at bordplader og skærebrætter i træ fremmer sundheden i dit køkken.

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker. Sammen finder vi den optimale løsning.

Gulvet

Når gulvet skal være af træ, skal du i første omgang gøre dig klart, hvilke former for slitage gulvet vil blive udsat for.

Trægulve er nemlig ikke bare trægulve. Trægulve er en verden af forskellige muligheder. Både når det gælder stil, udtryk og slidstyrke.
Hårdt træ er det mest slidstærke, mørkt træ tilfører hjemmet tyngde, mens sorter som birk og bøg giver lys og lethed.

Kontakt Din Tømrer for at høre mere om de mange muligheder – og benyt dig af vores mangeårige erfaring, når gulvet skal skiftes, slibes eller repareres.​

Isolering

Der kan være store gevinster at hente ved en effektiv efterisolering af ældre huse og ejendomme.

En bedre isolering af ydervægge, tage, gavle og gulve vil ikke bare give et bedre og sundere indeklima, det vil også resultere i en stor besparelse på varmeregningen.

Din Tømrer kan tilbyde en lang række forskellige former for bygningsisolering, hvor vi anvender markedets bedste materialer.
Vi kan bl.a. fremvise en lang række projekter, hvor vi har opsat indvendig efterisolering på etageejendomme.

Kontakt os for at høre mere om de mange muligheder eller for at modtage et uforpligtende tilbud.

TAG

Hvis du har en førstesal, som ikke bliver udnyttet, eller hvis dit tag trænger til at blive udskiftet, kan vi hjælpe dig på flere fronter. Vi lægger blandt andet nyt tag og udfører tagrenovering, tagdækning samt alle andre former for tagarbejde i både Ringkøbing, Skjern, Hvide Sande, Holstebro og omegn.

Vi kan rådgive dig i forbindelse med, hvordan du udnytter din tagetage bedst muligt. Vi har mange års erfaring med at udarbejde planløsninger samt tagdækning og -renovering, og vi ved, hvordan man udnytter pladsen bedst muligt.

Vi kan hjælpe dig med selve byggearbejdet, når du skal have lavet din førstesal, en tagterrasse eller måske bare skal have udført en tagdækning, tagrenovering eller lagt nyt tag på huset.​

​Vi lægger stor vægt på kvalitet i vores arbejde med at lægge nyt tag og tagrenovering, og vi sætter altid en ære i at overholde tidsplaner og budgetter, så du er sikret et tilfredsstillende resultat på alle måder.

Skal du have foretaget en tagrenovering eller lagt nyt tag på huset, eller ønsker du at høre mere om, hvordan du kan få mest ud af din tagetage, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Listedækning

​Listedækning er en moderne løsning inden for tagpap, der har vundet stort indpas blandt boligejere inden for de seneste år.

Hos Din Tømrer tilbyder vi listedækning på tage med tagpap i Ringkøbing, Skjern, Holstebro og omegn, ligesom vi også tilbyder opsætning af tagpap.

Ved at dække listerne med tagpap får taget en glat tagflade, der udstråler kvalitet og et godt design. Det er dog ikke de eneste fordele, der er ved lige netop denne metode.

Der er nemlig en række andre fordele forbundet med listedækning på taget, og her kan blandt andet nævnes:

 • Det giver huset et andet udtryk
 • Man kan lægge det ned til en hældning på 0 grader
 • Det fungerer som et let tag
 • Det har en lang holdbarhed
 • Det kan monteres på alle huse
 • Det kan fås i flere forskellige farver