Referencer
Tømrer, Døre og vinduer, Nyt tag, Tagdækning i Ringkøbing og Hvide sande

Vi har hjulpet vores kunder med at få opfyldt deres boligdrømme

Vi er stolte og glade over vores mange tilfredse kunder i hele Ringkøbing Kommune, som vi har hjulpet med at få opfyldt deres boligdrømme gennem de sidste mange år.

Her i det lidt ekstra hårde vestjyske klima hjælper vi med til helårshuse og sommerhuse står indbydende og byder familier og gæster velkomne.

Hos Din Tømrer har vi haft glæde af både de mindre projekter som rengøring af tagrender til de større ombygninger. Alle opgaver sørger vi for at udføre med den allerstørste respekt for husets og dens beboere.

Følg med i vores tømreropgaver

Her på siden kan du se et udpluk af nogle af vores mange projekter ude hos vores kunder. Se, hvordan en ny flot træterrasse skaber et godt udemiljø og mulig for at nyde den danske sommer i mange år fremover.

Vi har også hjulpet vores kunder med at reducere deres energipriser ved udskiftning af ældre termoruder til nye og lavenergiruder. Det har givet bedre økonomi i hverdagen til de lidt mere sjove oplevelser.

For huse, der står her ude vestpå, er det meget udsat for kraftige vinde og blæst. Mange har skiftet over til tagpap, der udover at være et slidstærkt og en godt effektiv beskyttelse mod netop vejrpåvirkninger også er medvirkende til at reducere energiforbruget.

Lad os hjælpe dig med dit næste boligprojekt

Går du med drømmen om et nyt køkken, nye og bedre vinduer og døre eller et nyt tag, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende besøg.

I Ringkøbing Kommune er der store sommerhusområder og vi har stor erfaring med renovering og vedligeholdelse af sommerhuse. Med vores sommerhus serviceaftale sørger vi for at tjekke op på dit sommerhus, når du eller dine udlejningsgæster ikke opholder sig i huset. Det giver dig et sundt og flot sommerhus i mange år, hvor ferier og fridage kan nydes.

Få et uforpligtende tilbud

Går du og har et nyt projekt i tankerne, så tøv ikke med at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.