privatkunder
SOMMERHUS SERVICE
VEDLIGEHOLDELSE AF SOMMERHUS I RINGKØBING KOMMUNE.
SOMMERHUS SERVICE
VEDLIGEHOLDELSE AF SOMMERHUS I RINGKØBING KOMMUNE.
Previous slide
Next slide

Vi tilbyder sommerhus service, så du kan nyde dine ferier i ro og mag

Sommerhuset er et ideelt fristed for afslapning, men det kræver korrekt vedligeholdelse for at holde det i god stand.

Hos Din Tømrer har vi stor erfaring med servicering af sommerhuse og tilbyder
sommerhusservice i hele Ringkøbing Kommune. Med en vedligeholdelsesaftale sørger vi for, at dit sommerhus altid er i tiptop stand og klar til at modtage familien eller udlejningsgæster.

Vores sommerhus service omfatter:

Boligtjek fra A-Z inkl. rapport på skader og mangler

Rensning af tagrender

Tjek af vinduer og døre

Renovationsplan og tilbud på forbedringer

Få tryghed på ferien med en serviceaftale

Et sommerhus bliver udsat for vind og vejr og især ved vestkysten kan vejret være hård. Det kræver regelmæssigt vedligeholdelse at sørge for, at huset står smukt året rundt.
Hos Din Tømrer hjælper vi med, at du altid møder op til et smukt sommerhus. Med vores serviceaftale tjekker vi dit sommerhus fra A-Z og udarbejder en rapport over de reparationer og udskiftninger, som vi anbefaler for, at sommerhuset kan stå flot i mange år fremover.
Udlejer du dit sommerhus, behøver du ikke selv tage turen forbi for at sikre, at sommerhuset giver til de næste gæster den bedste modtagelse. Med en serviceaftale sørger vi for, at gæsterne får en god start på ferien og møder et vedligeholdt og indbydende feriehus.

Træterrassen

Mange sommerhus har en flot træterrasse, hvor de varme sommeraftener nydes. En tagterrasse kræver lidt ekstra vedligeholdes end en terrasse med belægningssten. For at holde din træterrasse sund og slidstærk er det vigtigt, at du husker at fjerne affald, græs, løv og andet, der kan få træet til at rådne. Det sker, at brædder rådner eller ødelagte brædder skal udskiftes og disse forbedringer tager vi højde for i vores serviceaftale med en tilbud på forbedringer.

Det er vigtigt, at dit sommerhus altid så sikret mod indbrud som muligt og ved vores besøg sørger vi altid for at tjekke op på låse og andre former for tegn på mulige forsøg på indbrud.

Eftersyn og klargøring af dit sommerhus

Et sommerhus er et sted, hvor fritiden nydes. Med et sommerhus, der er i god stand, bliver ferien mere afslappet og tiden kan bruges til at nyde dagene, uden at føle stres over at praktiske ting skal ordnes.
Med vores serviceaftale tjekker vi for, at der ikke er knirkebrædder som generer indenfor. Vi er på forkant med reparationer, inden det tager overhånd og ender med en større økonomisk udskrivning. Vi tjekker taget på sommerhuset for revner, skimmelsvamp og andre former for skader. Vi har stor ekspertise i udskiftning og reparation af tag og trænger det gamle tag på sommerhuset til at blive fornyet vil vi gerne tilbyde dig et uforpligtende tilbud.

Hvad vi kan gøre for dig

Vores sommerhus service indeholder:

Et tjek af hele fritidsboligen, hvor huset gennemgås fra A-Z. Her modtager du en rapport på de eventuelle fejl og skader, som vi anbefaler der kræver udbedringer.

Rensning af tagrender
Vi renser husets tagrender, så vandet fra taget ledes korrekt ned i tagrenderne. Om efteråret og i vinterperioden er der større nedbør i Danmark og med blade og andet, der kan ligge i tagrender, vil vandet ikke kunne løbe fra. Vi sørger for at forbygge vandskader på sommerhuset, der kan løbe op i dyre omkostninger.

Vedligeholdelse af vinduer og døre
Det er vigtigt, at sommerhusets vinduer og døre bliver efterset og smurt en gang om året, så glideskinnen ikke ruster. Især ved vestkysten kan vejret være hård ved træværket og skinner og derfor bør disse efterses, så de får en længere levetid.

Fjernelse af alger på facader, tag og belægninger som terrassen.
Alger trives i fugtige miljøer, som Danmark, hvor vi har de mange kyststrækninger. Når alger får sollys, sætter det sig til en grøn belægning. Dette gør, at dit sommerhus er udsat for at alger sætter sig på facader og taget. Hvis alger ikke fjernes og får lov til at sidde for længe, kan det give skader på huset. Samtidig skæmmer alger udseende på dit sommerhus og derfor er det altid en god ide at få disse fjernet.

Du vil altid modtage dokumentation og beskrivelse af vores servicetjek. Og ud fra vores serviceeftersyn vil vi komme med vores anbefaling til en renoveringsplan for dit sommerhus samt et tilbud på forbedringer.

Pris for vores sommerhus service er årligt 2.995 kr.

På Skat’s hjemmeside kan du læse mere omkring Håndværker- og Servicefradrag for din fritidsbolig. 

Kontakt vores tømrer og hør mere

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker flere informationer om træ, priser og vilkår, eller hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Du kan ringe til os direkte på telefon 23 83 87 80, eller du kan skrive til vores e-mail jm@dintømrer.nu – så vender vi tilbage hurtigst muligt.​